joi, 11 ianuarie 2018

Atenție Q trans srl

Atenție stimați transportatori firma Q trans și-a mai deschis un nou punct de teapa care se numește Q logistic srl,după 1,5 ani de când am încheiat colaborarea cu ei nici în ziua de azi nu am primit banii pe munca noastră. Niște hoți ordinari,mincinosi,am câștigat și în instanta și tot nu s-au plățit facturile.nu suntem primii și nici ultimii.Atenție la marele domn Doru Obada care pledeaza într-un om impecabil și al sau asociat Răzvan Iancu.nu plecați urechile la propunerile lor tentante de a face bani cu sacul.Gândiți de zece ori înainte de a face pasul...
Drumuri bune

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi am avut ghinionul sa-l întâlnim pe acest infractor Doru Obada.Minte cu nerusinare,e un hot ordinar îmbrăcat în costum.Ne datorează 60.000 lei de aproape un an.A schimbat punctul de hoție din Q Trans in Q Logistic si l-a pus administrator pe cățelul lui,Marian Barcan.La contabilitate e sora infratorului.Ordinarul de Obada Doru se simte foarte ofensat si deranjat cand il sunam după banii munciti,ba chiar ne cearta .Aveti mare mare grija la tot ce inseamna Qtrans,Qlogistic,Doru Obada,Marian Barcan si asociatii Iancu Razvan!!

      Ștergere
  2. Nici în ziua de azi nu au platit facturile..q logistic deja este suspendata din bursa transport si nu are nicî măcar 1 an de activitate și are la activ în jur de 50000lei teapa pe bursa.

    RăspundețiȘtergere